Склад: ройбуш; шматочки ананаса, манго, яблука, вишні; листя ліщини; пелюстки соняшника, мальви, календули, троянди; шипшина, м*ята пецева, лимонний концентрат.
Лимонний аромат.
Заварювати: t100С, 5-8 хвилин 1 чайну ложку на порцію.
Зберігати в сухому прохолодному місці та відносній вологості повітря не більше 70%.
На півдні Африки є унікальне місце, де зустрічаються два океани - холодний Атлантичний та теплий Індійський. Неповторне це місце ще й тим, що тільки тут, в долині Седерберг, росте унікальна за своїми властивостями рослина, з тонкого листя якої готують смачний, багатий життєво важливими вітамінами та мікроелементами чай ройбуш.
Назва "ройбуш" в перекладі значить червоний кущ. Він відноситься до сімейства бобових, тобто до сімейства таких рослин як квасоля, горох, що ростуть у наших широтах, але червоний кущ росте тільки в Південній Африці. Тут він є національним напоєм. Це чагарник з гольчастим м*яким листям виростає в висоту до 1.5м.
За цілющі та тонізуючі властивості ройбуш називають еліксиром бушменів.
- ройбуш протидіє старінню завдяки дії антиоксидантів, які зв*язують вільні радикали;
- сприяє зниженню кров*яного тиску;
- сприяє у лікуванні алергічних захворювань.
Завдяки багатому вмісту мінералів ройбуш претендує бути напоєм спортсменів. Як напій, що не містить кофеїн, ройбуш може вживатися дітьми, яким подобається його солодкий смак. У противагу чорному чаю, він майже не містить таніни, які обмежують здатність організму використовувати залізо, тому він повинен бути присутнім в меню вагітних та жінок, що годують дітей.
Ройбуш - це гарна альтернатива традиційному чаю та каві, тому що він не тільки має неповторний смак, але й не містить кофеїн.
Безсумнівно, чай з червоного куща не філософський напій. Коріння його історії не сягають до древніх китайських династій, учених або аскетів, а до простого народу. Це народний напій в самому повному значенні цього слова. Він підходить на сніданок та на вечерю, як добавка до фруктових соків, десертів, молочних продуктів, печива, м*ясних страв. Його можна заварювати кілька разів.
Існує декілька способів заварювання чаю ройбуш. В Південній Африциі його кип*ятять на повільному вогні протягом 30 хвилин, а потім проціжують та одають в гарячому або холодному вигляді. В Європі кладуть одну чайну ложку на 200 мл гарячої води та настоюють 10 хвилин.
Можна також приготувати концентрат і зберігати в холодильнику. Для приготування холодного чаю з концентрату просто додайте воду або лід за смаком. Для покращення та підсилення смаку можна додавати цукор, мед, скибку лимону або гілочку м*яти. Ройбуш добое підходить для приготування освіжаючих коктейлів.
є в наявності
Увага: Остання одиниця!
У наявності з:
116,00 ₴
104,00 ₴