Оолонг, у перекладі з китайської мови означає "чорний дракон", відноситься до напівферментованого чаю.
Свіже чайне листя залишають на сонці щоб висохнути. В певний момент після того, як воно починає в*янути та окислюватися, процес переривають швидко прожарюючи його при високих температурах.
Результатом являється якісний чай з прекрасним смак...
Оолонг, у перекладі з китайської мови означає "чорний дракон", відноситься до напівферментованого чаю.
Свіже чайне листя залишають на сонці щоб висохнути. В певний момент після того, як воно починає в*янути та окислюватися, процес переривають швидко прожарюючи його при високих температурах.
Результатом являється якісний чай з прекрасним смаком та характером. За зовнішнім виглядом та смаком оолонг знаходиться між зеленим та чорним чаєм. Колір настою варіюється від яскраво-жовтого до помаранчевого. В залежності від походження смак варіюється між пряним, димчатим або м*яким квітковим.
З першим ковтком смак насичений та трішки гострий, який швидко переходить в солодкий фруктовий післясмак.