Фахівці вважають, що кількість різних сортів кави на земній кулі перевищує тисячу. В залежності від своїх якостей кожен сорт використовується по-іншому. Один із найбільш розповсюджених сортів - кава аравійська, або арабіка.
Напій з арабіки більш м*який та ароматний. Зерна арабіки надають каві аромат та тонкий смак.
Кава в зернах. Унікальна кава, яка має неймовірно збалансований солодкувато-гіркуватий трохи маслянистий смак з легкою кислинкою та трішки солодкуватий аромат. Правильно обсмажений Бурбон солодкий на смак, його можна пити зовсім без цукру.
Кава в зернах. Шоколадно-кавовий аромат.
Кава в зернах. Збалансований смак з фруктовим присмаком та освіжаючою кислинкою.
Кава в зернах. Квітковий аромат, м*який насичений смак та приємна винна кислинка.