Апельсин в чаю

АПЕЛЬСИН - Плід (зазвичай круглий, оранжевого, жовтого або зеленого кольору) з товстої м'якої шкіркою і насінням, зануреними в м'якоть.

Зростає в тропічних і субтропічних країнах.


Сприяє покращенню травлення, стимулює виділення жовчі. Рекомендується для профілактики гіпо- та авітамінозів.


Протицинговий засіб. Гарне заспокійливий засіб при сильному серцебитті. Має загальнозміцнюючу, протизапальну, сечогінну, спазматическим дією. Тонізує нервову систему, піднімає настрій.


Присутній в:

  1. кава: «Шоколадно-помаранчева»;
  2. зелений чай: "Лимонна фантазія", «Шлях Марко Поло», "1001 ніч", "Яскрава зірка";
  3. чорний чай: «Чарівні дзвоники», «Перлина Сходу», «Солодкий помаранч»;
  4. фруктовий чай: «Бабусина спокуса», «Літери», «Чари троянди», "Справжнє почуття", «Малиновий рай», «Романтичне кохання», «Сицилійський фрукт» «Яблуко з корицею»;
  5. фіто чай: "Філософський";
  6. ройбуш: «Самурай»;
  7. пу ер: «Сицилія», «Іспанія».


Солодкий або кисло-солодкий смак.